Zoetermeer, 7 augustus 2023 – Op 24 en 25 augustus 2023 verhuist AVIVA Huisartsen  van haar huidige locatie aan de Herenwaard 185 naar een nieuwe locatie die gelegen is in het gebied van de toekomstige Zoetermeerse wijk Entree. Daarom verandert zij haar naam ook in Huisartsenpraktijk Entree. Op de nieuwe locatie van huisartsenpraktijk Entree, adres Bredewater 26, op de begane grond, opent Fysiotherapie Meerzicht een tweede vestiging die Fysiotherapiepraktijk Entree zal heten.  Naast de fysiotherapiepraktijk en de huisartsenpraktijk wordt op deze locatie ook het consultatiebureau van de JGZ gevestigd.

Om de overgang naar de nieuwe locatie soepel te laten verlopen, zal de huisartsenpraktijk op 24 en 25 augustus gesloten zijn voor reguliere zorg.

De nieuwe locatie biedt aanzienlijk meer ruimte, waardoor huisartsen en fysiotherapeuten hun patiënten en cliënten nog beter kunnen bedienen. Met meer behandelkamers en uitgebreide parkeermogelijkheden willen de praktijken goede zorg en service aan hun patiënten bieden. Met de raad van bestuur van EerstelijnsZorg Zoetermeer is afgesproken dat, zodra inwoners de nieuwe wijk Entree instromen, de praktijken gehuisvest zullen worden in het toekomstige gezondheidscentrum Entree van EerstelijnsZorg Zoetermeer.

Het team van de huisartsenpraktijk, fysiotherapiepraktijk en consultatiebureau staat klaar om vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden bij het vinden van de beste oplossing voor elke zorgvraag. Als er iets onduidelijk is of als er vragen zijn over de veranderingen, aarzel dan niet om contact met hen op te nemen.

Noot voor de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kim Verkolf, Adviseur Communicatie EerstelijnsZorg Zoetermeer, k.verkolf@sgzoetermeer.nl, +31 (0)6 27 16 89 01 en de afdeling Facilitair van de EerstelijnsZorg Zoetermeer, facilitairmeldpunt@eerstelijnszorgzoetermeer.nl